Erak Vásárlás Müller akciós újság

Müller akciós újság

A hetente megjelenő Müller akciós újság az üzlet pultjain, és szórólap formájában található meg.

A hét országban sűrű üzlethálózattal rendelkező drogéria üzlet kedvelt a magyar lakosság körében. A tágas környezetben, prémium és saját márkás termékek széles választéka áll rendelkezésre.

Az akciós újságokban tükröződik a cég egyik célkitűzése, hogy a saját márkás termékekkel a mindennapi élet összes területét lefedje.

Termékkínálata (drogéria, parfüméria, natúrshop, játék, írószer, háztartás, harisnya, kézimunka) az egész család részére sokszínű választékot nyújt.

A tematikus felépítésű akciós újság az üzlet minden termékcsoportjában tartalmaz értékes kedvezményt. Az igényes, magas kategóriájú parfümök egyre népszerűbbek a hölgyek és urak körében, ezért az újságokat böngészve jelentős ármegtakarítással lehet megvásárolni az amúgy drága termékeket.

A tökéletes megjelenés egyre többeknek fontos. Egy dekoratív sminkkel a hétköznapi megjelenés remekül feldobható. A Müller akciós újságjaiban található kedvezményes sminktermékek segítségével felfrissíthető akár a meglévő kollekció. A Müller az évszakok változásaira tekintettel fontos kiegészítőket, zoknikat, harisnyákat ajánl az egész család részére.

Az egészség, a jó közérzet megóvása és fenntartása az akciók kínálta lehetőségek kihasználása mellett nem számítható luxusnak. A Müllerben az egész család számára beszerezhetőek akár az ünnepi édességek, de a gyermekek számára a minőségi játékok is kedvező áron.

A Mueller.co.hu weboldalán a Luxus magazin érdekes és hasznos olvasmánnyal szolgál a szépség trendre fogékonyak számára.

Több akciós újság
ALDI akciós újság
KiK akciós újság
COOP akciós újság

Related Post

szódagép

A szénsavas italok rajongója vagy? Akkor mindenképp ki kell próbálnod egy szódagépet!A szénsavas italok rajongója vagy? Akkor mindenképp ki kell próbálnod egy szódagépet!

Emlékeinkben élhet még az oly népszerű szódásszifonok korszaka, amikor legalább minden családban volt egy ilyen alkalmatosság. Külön lehetett hozzá kapni a szénsavkapszulákat és buborékokkal teli finomsággá változtatta az unalmas csapvizet.