Erak Szabadidő Hasznos és trendi kerékpár kiegészítők csajoknak

Hasznos és trendi kerékpár kiegészítők csajoknak

A tavasz és a kellemes idő nem csak a kertészkedéshez, de a kerékpározáshoz is meghozza a kedvet. Rengeteg féle, és típusú bicikli kapható, akár kedvenc színek szerint is választhatunk. A kötelező felszerelések mellett egyéb kiegészítők is fontos szerepet kaptak, ezért összegyűjtöttünk pár hasznos tippet, amellyel garantáltan sikert arathatunk, ráadásul a biciklizést és komfortosabbá teszik.

Divatos és hasznos kerékpár felszerelések

Az elmúlt évben is igen sokan vásároltak új kerékpárt és a családok egyik legkedveltebb kikapcsolódását jelentette a karantén idején. A kiegészítők terén is hatalmas változás és árubőség tapasztalható, az izgalmas egyedi darabok, mint a borosüvegtartó, vagy sörösüvegtartók mellett a nőies színű vázra rögzíthető nőies táskák, és az öltözékhez harmonizáló sisakok egyaránt feltűnést keltenek a városi forgalomban.

Bicikliskosarak

Az egyszerű fekete hálós biciklis kosarak mellett népszerűek a fonott kosarak is. A választék egyre bővebb, mind a formáját, mind a színét illetően. A különféle kosarak között klasszikus nyers vesszőkosarak, színesre festett kosarak egyaránt találhatók, de kaphatunk fedeleset is, amelyet akár bevásárló kosár funkcióban is használhatunk. A színes bélés nem csak a megvásárolt terméket védi, de az összhatást is feldobja.

Színes csengők

A csengő kötelező kelléke a kerékpárnak, akár kreatív módon saját magunk is feldobhatjuk a meglévő csengőket, de igen jutányos áron különleges és vicces darabokat is vásárolhatunk.

Színes bukósisakok

Habár a bukósisak még nem tartozik a kötelező védőfelszerelések körébe, de egyre gyakrabban látunk családokat is, ahol minden kis bringás fején biztonsági szempontból ott van csatos sisak. A hölgyek a frizurájuk védelmében talán kevésbé preferálják, bár tegyük hozzá az elmúlt időszak kötelező maszkviselési szabályai is jelentősen megváltoztatták a sminkelési szokásokat- kaphatók olyan menő sisakok, amelyekkel feldobhatjuk a szettünket, ráadásul a biztonságunkért is sokat tehetünk.

Szoknyavédők

A jó idővel bátrabban kapjuk elő a szekrényből a szoknyákat is, azonban a szoknyavédő nélkül bárki keveredhet olyan helyzetbe, hogy a küllő közé beakad a szoknya, amely amellett, hogy balesetveszélyes, a kedvenc ruhadarabot is megrongálhatja. A hátsó sárvédőre könnyen felszerelhető szoknyavédők – lehet bármilyen erős szövetanyagból, vagy műanyagból készült – biztonságossá teszik a közlekedést ráadásul a kerékpárt is feldobhatjuk vele.

 

 

Related Post