Erak Szépség Egy botox kezelés akár ebédidőben is lebonyolítható!

Egy botox kezelés akár ebédidőben is lebonyolítható!

botox kezelés ára

Hamarosan itt a strandszezon, a szabadságolások ideje, sokan szeretnék megújulva kezdeni a vakációt. A botox kezelés ma már cseppet sem bonyolult, akár egy hosszabb ebédidő is elegendő rá. Arra azonban feltétlen figyeljünk, hogy pár napig nem mehetünk napra, szoláriumba és a szaunázás is kerülendő.

A botox ma már nem számít rendkívülinek, egyre többen választják (nők és férfiak is) a szépségük és fiatalosságuk megőrzése érdekében. Előnye, hogy a kezelés után azonnal visszatérhet a páciens a megszokott életébe-pár szabály betartása mellett, ráadásul a munkahelyen sem okoz kiesést. De attól sem kell tartani, hogy a látható utóhatása miatt takargatni kellene.

A botox kizárólag 18 éves kor felett, de még fiataloknál alkalmazható eredményesen, nagyjából -45 éves korig nyújt megfelelő eredményt. Ennek oka, hogy a botinulim toxin csak kezdődő mimikai ráncoknál, szem körüli szarkalábak esetében hatásos.

A kezelés eredményeként 3-4 hónap időtartamra kisimulnak az apróbb ráncok, és ezt követően ismétlésre van szükség. Idősebb bőr, erőteljesebb, mélyebb ráncoknál már kiegészítő egyéb kezelésekre is szükség van.

Ma már a jó megjelenéshez nem elegendő pusztán az öltözködés, a fiatalos bőr szintén elvárás bizonyos pozíciókban és társadalmi körökben. Kedvező, hogy az orvos esztétikai rendelők számos egészségpénztárral kapcsolatban állnak, amellyel jelentős költséget takaríthatnak meg az azzal rendelkező páciensek.

A botox kezelés ára a Darvas Esztétika magánrendelésén, összehasonlítva például a felszívódó szálas kontúrozással – amely a már megereszkedett bőr feszesítésére szolgál- kifejezetten kedvező: a száj körüli terület alkalmanként 20 ezer forintból, a szemkörnyék területe kicsivel több, mint 30 ezer forintból fiatalítható meg.