Erak Utazás Budapest Spa party

Budapest Spa party

Budapest Spa party

Budapest méltán népszerű a nevezetességek mellett a gyógyfürdőiről. A fővárosban a modern fürdőközpontok mellett felújított török korban épült gyógyfürdők találhatóak, amelyek világhírűek a csodálatos épület mellett a gyógyvízükről is. A legfelkapottabb fürdők közé tartozik a Gellért, a Lukács és a Széchenyi fürdő. A külföldi turisták körében a budapesti éjszakai élet felfedezése különleges eseménynek számít, a városban található egyedi hangulatú romkocsmák miatt számos turista látogat hazánkba. Az éjszakai kikapcsolódásra vendéglátóhelyek mellett a Budapest Spa Partykon is egyre nagyobb számban vesznek részt.

A gyógyfürdőket a nappali időszakban a helyi lakosok, és a külföldiek is előszeretettel látogatják. A budapesti rendezvények közül a legendás Nyári Éjszakai Spa Partyn egyre nagyobb számban vesznek részt. Az első budapesti termálfürdős partyt a Széchenyi fürdőben rendezték még az 1990-es évek elején, majd az évtized végén a Rudas fürdő is csatlakozott a nyilvános rendezvényhez. A téli évszakban eredetileg a Lukács fürdő biztosította a helyszínt, de a rendezvény nagy népszerűsége miatt a Széchenyi fürdő állandó helyszínné lépett elő.

Mi teszi különlegessé az eseményt? A Spa partyn a legnépszerűbb DJ-k szolgáltatják a zenét, elektro hip-hop, lézeres és vizuális effektusokkal fűszerezve fergeteges hangulatot teremtenek. A nyári évadban minden szombaton a Széchenyiben a két kültéri medencében kétezer fő is részt vehet a partyn.

Nevezetes esemény a Lukács fürdő Magic Fürdő Party-ja, amelyet a novembertől februárig a beltérben rendeznek meg, amely 500 fő befogadására képes. A programokra az érdeklődők elővételben online tudnak jegyet váltani, amelyet érdemes előre bebiztosítani, különösen a csoporttal érkezőknek és a turista szezon idején. A partik éjjel 10 óra 30-tól hajnal 3-ig tartanak.

A buli után, tömegközlekedés mellett a vendégek igénybe vehetnek kényelmesebb, Budapest Spa Party buszjáratokat, amelyek fél óránként közlekednek, és hajnali fél négyig járnak.

Aki az Óévet Budapesten búcsúztatja, annak a december 30-án rendezett Széchenyi fürdős party kínál felejthetetlen szilveszteri mulatozást.

Címkék:

Related Post