Erak Sport A Milan az Interrel és a Tottenhammel küzdhet Bremerért

A Milan az Interrel és a Tottenhammel küzdhet Bremerért

Gleison Bremer

Az AC Milan új középhátvédet keres, és a Foci Tipp információi szerint két név is kiemelkedik a célpontok közül.

Gianluca Di Marzio szerint a Milan egy középső védőt szeretne vásárolni Alessio Romagnoli egyre valószínűbb távozása miatt, akinek a szerződése hamarosan lejár a klubbal.

Kezdve Sven Botmannal, a holland továbbra is konkrét célpont, de a kapcsolatfelvétel most kicsit kevésbé gördülékeny, mint az elmúlt hónapokban, viszont van egy alternatív lehetőség.

Ez a játékos a torinói Gleison Bremer, aki még a szerződés hosszabbítása után is távozhat 20-25 millió euró körüli összegért a nyáron, mivel megegyezés szerint a klub így teljesíti a távozási kérelmét. Az Inter is szeretnl leigazolni a brazil védőt, és szóban már meg is állapodtak a játékossal, de a Torinóval való megegyezés hiánya miatt egyelőre nem tudják lezárni az üzletet.

A Milan kész felvenni a harcot az átigazolási piacon a rivális Interrel, valamint több Premier League-es klubbal a torinói védőért, Gleison Bremerért.

A Rossoneri köztudottan védekező erősítést keres, mivel Alessio Romagnoli távozik, amikor június 30-án lejár a szerződése, és úgy tűnik, hogy a Lazio felé veszi az irányt.

Bár Fikayo Tomori és Pierre Kalulu erős párost kovácsoltak, több tapasztalatra lenne szükségük a Bajnokok Ligája második szezonjára.

A Gazzetta dello Sport szerint mivel Sven Botmannak a Lille-től 30 millió eurós ára van, és a Newcastle Unitedtől is vannak ajánlatok az asztalon, jóval magasabb fizetéssel, a Milan inkább Bremer felé fordul.

A brazil nemrég töltötte be a 25. életévét, és 2024 júniusáig van szerződése a Torinóval, de széles körben úgy vélik, hogy a nyáron távozhat, körülbelül 25 millió euróért.

Bár a Premier League-ben olyan csapatok érdeklődnek iránta, mint a Tottenham Hotspur és a Chelsea, úgy tűnik, Bremer szívesen maradna a Serie A-ban, bár jelenleg az Inter a favorit az aláírására.

Fotó: focitipp.net